Joost-de-HaanMijn naam is Joost de Haan en sinds 2006 ben ik werkzaam als stukadoor. In de 10 jaar dat ik in loondienst heb gewerkt heb ik veel ervaring opgedaan bij de particuliere en de bedrijfssector. Ik ben werkzaam geweest op grote als kleine projecten, nieuwbouw, renovatie en heb mijn vakdiploma’s behaald. Daardoor ben ik erg veelzijdig.

Mijn motto is dan ook:

Stukadoren is meer dan een vaardigheid en het beheersen van de juiste techniek! Het is namelijk ook belangrijk om u goed te adviseren en mee te denken met elk project!

Mijn werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. In overleg neem ik ook werk aan buiten het aangegeven werkgebied. Ik werk voor zowel bedrijven als particulieren en werk ik nauw samen met diverse klusbedrijven.

Ik vind elke klant belangrijk en maak graag tijd om uw wensen te bespreken!

Heeft u een nette vakbekwame stukadoor nodig en benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Bel of mail gerust voor een vrijblijvende offerte.

U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06 – 519 780 35 of u vult het contactformulier in en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.