PM Lissé

Op zoek naar een betonlook wand, een moderne badkamer
of is het tijd voor een make-over van uw keuken?

Kies voor PM Lissé.

Wij zijn gecertificeerd verwerker van beton ciré van het merk PM Lissé. PM Lissé is een doorontwikkelde Beton Ciré. Het is slijtvast, waterdicht, krimpvast, naadloos, hygiënisch en decoratief en dus perfect te gebruiken in natte ruimtes. PM Lissé is zo sterk, dat zelfs uw vloer hiermee gemaakt kan worden!

PM Lissé is een beton ciré met alle mogelijke applicaties die op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn. Denk hierbij aan Roest, Tadelakt, Betonlook enz. Alle producten worden vervaardigd van pure edelcementen zonder toevoegingen van kalk of synthetische pigmenten.

Alle applicaties zijn waterdicht met als enige in Nederland 5 jaar garantie!

Watervast

Dankzij de unieke samenstelling PM Lissé is deze gegarandeerd waterdicht en zelfs zonder kitnaden toe te passen in uw badkamer of keuken.

 

Naadloos

In tegenstelling tot tegels heeft PM Lissé geen voegen. Zeker in uw badkamer is dit een groot voordeel. Nooit meer beschimmelde voegen of doorslaand vocht. PM Lissé is dus perfect schoon te houden.

 

Slijtvast

De applicaties worden na het aanbrengen van een coating krasbestendig, waterafstotend en vuil werend. Dankzij deze coating is PM Lissé de beste oplossing voor uw aanrechtblad, tafelblad of zelfs uw vloer.

 

Hygiënisch

PM Lissé is een alkalische afwerking. Het is van nature schimmelwerend en trekt geen bacteriën aan. Hierdoor is het uitermate geschikt voor uw keuken of badkamer.

Benieuwd naar de beste prijs voor u?

De offertes zijn duidelijk en vrijblijvend. Na acceptatie nemen wij contact met u op om afspraken te maken voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

© Stukadoorsbedrijf De Haan | Website: Phanatique