Wie is de Haan?

joost-de-haan-stukadoorsbedrijfdehaan-Zuidhorn
Mijn naam is Joost de Haan en sinds 2006 ben ik werkzaam als stukadoor. In de 10 jaar dat ik in loondienst heb gewerkt heb ik veel ervaring opgedaan bij de particuliere en de bedrijfssector. Ik ben werkzaam geweest op grote als kleine projecten, nieuwbouw, renovatie en heb mijn vakdiploma’s behaald. Daardoor ben ik erg veelzijdig.

Joost de Haan

Stukadoor

Mijn motto

Stukadoren is meer dan een vaardigheid en het beheersen van de juiste techniek! Het is namelijk ook belangrijk om u goed te adviseren en mee te denken met elk project!

Mijn werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. In overleg neem ik ook werk aan buiten het aangegeven werkgebied. Ik werk voor zowel bedrijven als particulieren en werk ik nauw samen met diverse klusbedrijven.

 

Ik vind elke klant belangrijk

Op zoek naar de beste oplossing

Geen enkele klus is me te gek. Ik maak graag tijd om uw wensen te bespreken. Samen kijken we naar de mogelijkheden en de best passende oplossing voor u. Soms werk ik voor grote bedrijven, soms voor de kleine particulier. Voor stucadoorswerk maak ik geen onderscheid en streef ik ernaar om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn.
joost-de-haan-stukadoorsbedrijfdehaan-Zuidhorn

Contact

Gaweg 2
9801 TC Zuidhorn
06 519 780 35
© Stukadoorsbedrijf De Haan | Website: Phanatique